Om selskabet

Registreret hos Finanstilsynet som Forvalter af Alternative Investeringsfonde. Stiftet i 2014 af direktøren Allan Winkel Hansen.

WH Asset Management ApS er registreret hos Finanstilsynet som Forvalter af Alternative Investeringsfonde. Selskabet administrerer investeringsfonden WH Index A/S.

Målsætning, vision & kerneværdier

Selskabet ønsker at tilbyde investeringsfonde, som tilbyder et attraktivt alternativ til de etablerede banker og investeringsselskaber.

  • Målsætning: Vi tilbyder investeringsløsninger, med en fornuftig sammensætning af investeringer, som giver et afkast bedre end de fleste.
  • Vision: Vi vil skabe mere indsigtsfulde investorer gennem et tydeligt formueplejekoncept med målrettet opfølgning.

Vi har følgende tre kerneværdier:

  • Engagement: Vi er tilgængelige for dig og investerer selv på lige fod med dig.
  • Disciplin: Vi er tro mod vores koncept og tænker langsigtet med tydelige mål, som vi løbende følger op på over for dig.
  • Realisme: Vores koncept og målsætninger følger filosofien om at investere fornuftigt med moderat risiko – du ved, hvad du kan forvente.

Har du brug for hjælp?

Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du gerne vide mere om vores produkter? Så tag fat i os.

Modtag vores månedsbrev

Tilmeld dig og modtag vores månedsbrev og få særlige nyhedsopdateringer fra WH Asset Management.
Jeg giver samtykke til, at I sender mig mails med månedsbreve og særlige nyhedsopdateringer fra WH Asset Management. Samtidig accepterer jeg privatlivspolitikken. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.